Неотдавна публикувани документи разкриха намеренията на Microsoft да включи портфейли

...
Неотдавна публикувани документи разкриха намеренията на Microsoft да включи портфейли
Коментари Харесай

Microsoft възнамерява да включи портфейли за криптовалути в Xbox

Неотдавна оповестени документи разкриха желанията на Microsoft да включи портфейли за криптовалути в своята игрова подпора Xbox.

Тези вътрешни документи , оповестени на форума за игри ResetEra, разкриват, че пътната карта на Xbox за май 2022 година е включвала проекти за консолидиране на крипто портфейли. Не са предоставени обаче съответни детайлности по отношение на тази интеграция.

Фил Спенсър, началник на Xbox, изясни приключването на информация с подхванатите от Федералната комерсиална комисия (FTC) правни дейности против Microsoft. Възражението на FTC против придобиването на Activision Blizzard на стойност $69 милиона по нехайство докара до включването на изтеклите документи в показаните от Microsoft документи.

Според известията изтеклите документи разкриват значима връзка сред ръководителите на Xbox, в която се обрисуват проектите за нова бездискова подпора Xbox Series X, жироскопичен джойстик и даже хибриден Xbox от последващо потомство, очакван за 2028 година

Въпреки това Спенсър се опита да омаловажи приключването на информация, като означи, че някои проекти към този момент са се развили:

Крипто общността обаче остава въодушевена. Тайлър Уинкълвос, съосновател на Gemini, разяснява случая, като акцентира големия мащаб на игралната промишленост:

Важно е да се означи, че евентуалното развиване остава спекулативно, защото Microsoft не е удостоверила публично каквато и да е интеграция.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР