Неотдавна пътешественик, който не назовава името си, споделя в интернет

...
Неотдавна пътешественик, който не назовава името си, споделя в интернет
Коментари Харесай

Пътешественик откри мистериозен артефакт в Сахара, който не принадлежи на нашата планета

Неотдавна странник, който не посочва името си, споделя в интернет пространството фотография на тайнствен предмет, на който се натъква в пустинята Сахара в сегашен Алжир.

Той признава, че постоянно прекосява този регион, само че в никакъв случай до момента не се е натъквал на подобен тайнствен обект. Според него, това е едно от най-уникалните открития, които в миналото е правил по време на пътуванията си. Артефактът евентуално е бил прикрит в пясъка в продължение на епохи преди да бъде открит напълно инцидентно от него.

Пътешественикът е сюрпризиран от необичайния тип на артефакта: солидна железна кутия с дребни дупки. Въпреки дългото си излагане на въздействието на естествените стихии, тя наподобява по този начин, като че ли е изкована напълно неотдавна.

 пустиня

Когато се доближава до предмета, мъжът вижда, че от дупките, осеяли повърхността му, излизат слаби струи въздух. Щом допира предмета, въздушните струи внезапно стават по-силни. От изненада той дърпа ръцете си и придвижването на въздуха незабавно утихва.
Пътешественикът се усеща по този начин, като че ли е докоснал мистична мощ. Обсебен от откритието си, той взема решение да организира опит и да повтори дейностите си, с цел да изучи обекта по-добре. 

 пустиня

След като си поиграва с въздушните течения, той се пробва да го изкопае, с цел да го вземе със себе си, само че тази " кутия " в действителност наподобява повече на железен дирек и влиза надълбоко в пясъка. Колкото по-дълго време пътешественикът е в контакт с артефакта, толкоз по-силно безпокойствие го обзема. Накрая усеща скотски боязън, който принуждава мъжа да прекъсне разкопките си и да напусне мястото на откритието си.

Когато се връща след известно време, открива, че артефактът е липсващ безследно. Пясъкът на мястото е станал мек и предразположен, като че ли е надълбоко повлиян от силата, предавана от странния предмет. Досега никой не е съумял да разгадае тази тайнственост.

Можем единствено да гадаем какъв в действителност е бил артефактът и преди какъв брой време се е появил. Да се надяваме, че ще може да бъде открит още веднъж.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР