Неотдавна Николаос Цитиридис призна в предаването си, че е отстъпил

...
Неотдавна Николаос Цитиридис призна в предаването си, че е отстъпил
Коментари Харесай

Николаос Цитиридис с разтърсващо признание



Неотдавна Николаос Цитиридис призна в предаването си, че е отстъпил годеницата си на другар, с което хвърли обществото в потрес.

 

Само няколко месеца, откакто разтрогнали годежа, въпросната дама се загаджила с негов другар.

Макар и да не бил във екстаз от протичащото се, Николаос не правил каквито и да било драми. А и нямал това право, поради обстоятелството, че точно той инициирал раздялата.

 

Той се разколебал да подписва брак, когато търсили уместно място за сватбата. Твърди, че трансформирал бързо решението си, взимайки под внимание нежната си възраст – бил едвам 20-годишен. Малцина са наясно, че той има зад тила си много триумфи като кореспондент, издигнал се дори до парламентарен кореспондент.

 

Въпреки това предпочел стендъп комедията. Веднъж се престрашил и се качил на сцената на събитие за дилетанти. След гласоподаване от публиката той заел първото място и спечелил премия в размер на 100 лв.. Окуражен от триумфа си, взел присъединяване още три пъти в шоу за комедианти. След последния му успех получил предложение от мениджъра на клуба да работят дружно.

 

Паралелно с това се занимавал и с публицистика, досега, в който можел да си разреши да избере на кое от двете да акцентира.

Решил, че комедията му е по на сърце и по този начин в продължение на две години се изхранвал единствено с участия като комик.

 

След този му креативен интервал надали би било изненада за някого, че бил определен за водещ на вечерното шоу на bTV. Той се сдобил контракт единствено след няколко пробни епизода, въпреки това да не влизало в първичните му упоритости.

 

Мечтата на Цитиридис е да направи турне в страната, което да приключи с огромно шоу в София. За момента обаче към момента не е ясно по кое време ще се престраши да осъществя това си желание.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР