Неотдавна криптовалутата Aptos (APT) се сблъска с понижение на цената

...
Неотдавна криптовалутата Aptos (APT) се сблъска с понижение на цената
Коментари Харесай

Цената на Aptos бележи спад на фона на силни фундаменти

Неотдавна криптовалутата Aptos (APT) се сблъска с намаляване на цената си заради спад в натиска за покупка.

Въпреки това данните от Artemis демонстрират , че през последните няколко дни се следи доста повишаване на интензивността на потребителите в PoS блокчейна от първи пласт.

Върхът показва това нарастване на интензивността в дневните дейни адреси в мрежата, които доближиха 28,800 на 9 февруари, както и историческия най-много в броя на дневните транзакции, който доближи 265,100 на същия ден.

Смята се, че внезапното повишение на интензивността е обвързвано с увеличението на броя на NFT, DEX планове и потреблението на портфейли в блокчейна на Aptos.

Към момента на писане на публикацията APT се търгува на цена от $13.49, което е забележителен спад от най-високата ѝ стойност от $19.86, достигната на 26 януари.


ПРОЧЕТИ ОЩE:  


Спадът на цените се дължи основно на понижаване на натиска за покупки, както демонстрира спадът на основни знаци за инерция като показателя на относителната мощ (RSI) и показателя на паричния поток (MFI). Тези индикатори допускат, че импулсът за покупка се е забавил през последните седмици, което води до спад в цената на APT.

Освен това настоящата негативна стойност на показателя на паричните потоци на Чайкин от -0.05 демонстрира, че има повече напън за продажба, в сравнение с напън за покупка. В резултат на това цената на APT може да продължи да спада, до момента в който тази наклонност се резервира.

Важно е да се означи, че пазарите на криптовалути са мощно волатилни и бъдещото показване на всеки актив може да бъде мъчно предвидимо. Поради това физическите лица би трябвало деликатно да обмислят личната си приемливост към риска и капиталовите си тактики, преди да вземат каквито и да било решения, свързани с криптовалутите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР