Неотдавна кралското семейство обяви, че Меган Маркъл е бременна, а

...
Неотдавна кралското семейство обяви, че Меган Маркъл е бременна, а
Коментари Харесай

Разкриха сензационна новина за бебето на Меган и Хари

Неотдавна кралското семейство разгласи, че Меган Маркъл е бременна, а в този момент международната преса не стопира да шуми към нея. Дворецът в Кенсингтън заяви, че кралското бебе ще се роди напролет, само че не прецизираха по кое време.

Междувременно медии се свързаха с лекари и оповестиха една от най-големите секрети на херцогинята на Съсекс. Оказва се, че тя е претърпяла голяма болежка, за която към този миг мълчи. Дни след оповестението на бременността се оказа и че Маркъл страда от болест, присъща за някои родилки. При нея се крие заплаха за гибел на бебето. От това е страдала и Кейт Мидълтън.

След оповестението на радостната вест за Меган фотографите незабавно започнаха да хващат наедрялото ѝ коремче. Журналистите пък не стопират да гадаят тъкмо по кое време ще се роди кралският правоприемник.

Експертите допускат, че херцогинята ще роди близнаци. Според някои от тях, Маркъл чака близнаци. Освен това, по данни на Националната здравна работа на Англия, на 37 години е най-вероятно жена да роди близнаци. „ С възрастта равнищата на хормоните се усилват, тъй че вероятността от многоплодна бременност се усилва ”, споделят от там. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР