Неотдавна Ивана се подложила на операция на щитовидната жлеза, а

...
Неотдавна Ивана се подложила на операция на щитовидната жлеза, а
Коментари Харесай

Ивана: Страховете ме разболяха! След операцията животът ми не е същият

Неотдавна Ивана се подложила на интервенция на щитовидната жлеза, а повода била възел с много огромни размери. Именно поради това напоследък певицата на народа от време на време бе подпухнала, което все предполагала, че е алергична реакция. Освен това, както самата тя показа, се усещала тежка, задържала вода, а и чувствала някакво неоснователно напрежение.

Истинският проблем бил открит на не плануван обзор, на който хитовата пайнерка се решила, до момента в който чакала в болничното заведение резултатите от проучванията на майка й. Не след дълго се състояла и интервенцията, при която била отнета част от възела, като била непокътната естествената функционалност на щитовидната жлеза. Днес Ивана се усеща добре, само че битката й не завършила с сполучливата интервенция.

Изпълнителката на „ Шампанско и сълзи”, която на 31 януари отбелязва 50-тия си празник, почнала да търси психическата причина за случилото се и открила, че тя е цялост от страхове. Дали са осъзнати или не, дали са „ изкопирано непознато поведение”, Ивана не знае сигурно, защото не се задълбочила в тази посока, а минала към превъзмогването им.

„ Страхът дали няма да остана сама, дали ще имам пари... Както всеки естествен човек и аз си ги имам същите неща. Това, че съм известна и разпознаваема, не ме прави с нищо по-различна от всеки един човек, който се пита: „ Добре, де, в случай че другият месец ме уволнят и нямам работа?!”. Само че, когато минах през този стадий, си споделих: „ Добре, с мислене, със самообвиненията, със страховете какво може да промениш?!”. Хайде да забележим в този момент... Какво ще стане, в случай че в този момент остана без пари?! Аз съм курназ - влизам в първата механа и стартирам да пея – все за хляба ще изкарам”, споделя Ивана. И добавя крайният извод, до който стигнала – не трябва да се бои от нищо, цитира "Уикенд ".

Иначе и като една от най-големите звезди в попфолк сектора, Ивана не харчи солидни суми за маркови облекла и аксесоари. Убедена е, че това, което прави дрехата да наподобява скъпа, е осанката, методът, по който я носиш, а не цената й. „ Абсурд е да платя 4000 лв. за чифт обувки или 800 $ за тениска. Обичам красивите неща, само че намирам тази фикс идея по лукса за нелепа. При толкоз небогати хора у нас е грехота да се накиприш като елха и да носиш 50 000 лв. по себе си. Минала съм и аз през този стадий и през днешния ден ми е смешно. Колко малко му би трябвало на човек, с цел да се усеща благополучен?”, отсича обичаната певица.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР