Неостаряващият Дирк Новицки изигра поредния си голям мач за Далас

...
Неостаряващият Дирк Новицки изигра поредния си голям мач за Далас
Коментари Харесай

Големият Дирк поведе Далас към погром над Клипърс

Неостаряващият Дирк Новицки изигра следващия си огромен мач за Далас Маверикс. Германецът поведе отбора си към разгромния триумф над Лос Анджелис Клипърс с 26 точки разлика - 108:82.

Макар да не беше най-резултатен за отбора си, той означи тройки в основни моменти, а даже ненадейно пребори ДеАндре Джордан за значими битки под коша и беше добре познатият водач.

Далас пое водачеството в тази борба през цялото време и в безусловно нито един миг от дуела не го изпусна. На моменти тя доближаваше даже 33 точки, само че в последна сметка Клипърс съумя малко да го понижи и да не падне с толкоз фрапантна разлика.

Освен Новицки, страховит мач за Маверикс направи и Джей Джей Бареа. Плеймейкърът в действителност беше най-резултатен за отбора си, нанизвайки 21 точки и правейки 10 асистенции, като по този метод приключи с дабъл-дабъл.

Германският деец остана с 16 точки и беше втори най-резултатен. Най-добър герой под коша за спечелилите беше Харисън Барнс, който овладя 10 битки и беше единственият с двуцифрен индикатор в този аспект от Далас.

Лу Уилямс беше най-резултатен за гостите от Лос Анджелис, като наниза 18 точки. ДеАндре Джордан приключи с дабъл-дабъл от 14 точки и 17 битки. Но играта на отбора беше под всякаква рецензия, като първата тройка падна беше вкарана едвам при започване на третата четвърт.

След този процес Клипърс остана на десетата позиция в конференцията си със единствено 8 победи от 21 мача. Далас остава на дъното на Запад, записвайки едвам шестата си победа от 23 дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР