Неоснователни са критиките на президента Румен Радев за липсата на

...
Неоснователни са критиките на президента Румен Радев за липсата на
Коментари Харесай

Мария Габриел към Румен Радев: Неоснователни са критиките за Шенген

„ Неоснователни са рецензиите на президента Румен Радев за неналичието на съответна политика, която да убеди Австрия и Нидерландия да вдигнат ветото си за Шенген. Има планувано посещаване на премиера в Австрия. Но аз считам, че отиваш на посещаване, когато си покрай резултат. Ние преди този момент желаеме да си свършим работата ”. Така вицепремиерът и външен министър Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова отговори на рецензиите на президента Радев към държавното управление във връзка с приемането на страната ни в Шенген.

Вчера президентът разгласи, че липсва съответна политика, която да убеди Австрия и Нидерландия да вдигнат ветото си за Шенген.

 

„ Няма ден, нито седмица, нито институционално равнище, на което да не се повдига тематиката. Както виждате, не сме се лимитирали единствено до дипломатически старания. Мобилизирани са парламентарни делегации, мобилизиарн е бизнесът и фирмите. Мисля, че това е най-хубавото. Този въпрос не се взема решение с една аудиенция ”, сподели Габриел, представена от " Нова телевизия ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР