Неонацистите в Украйна използват повече от 4,5 милиона цивилни, включително

...
Неонацистите в Украйна използват повече от 4,5 милиона цивилни, включително
Коментари Харесай

Руски генерал: Неонцистите в Украйна колят и бесят, държат 4,5 млн. души като жив щит

Неонацистите в Украйна употребяват повече от 4,5 милиона цивилни, в това число 6838 чужденци от 18 страни, като жив щит, сподели ген. Михаил Мизинцев, шеф на Центъра за ръководство на националната защита на Русия.

" Въпреки обстоятелството, че филантропичните коридори се отварят всеки ден, украинските неонацисти не престават да държат повече от 4,5 милиона цивилни като жив щит в Киев, Харков, Чернигов, Суми и повече от 20 други блокирани огромни градове. Има 6838 жители на 18 страни измежду тях ", сподели той.Според Мизинцев екипажи на 70 кораба от 15 страни се намират в блокирани морски пристанища в Украйна.

Той сподели още, че в Русия работят над 9500 центъра за краткотрайно настаняване за бежанци от Украйна.

Националистите, изоставени от Киев в Мариупол, проведоха всеобщ гнет в градските квартали, които към момента са под техен надзор, сподели Мизинцев.

" Най-ужасяващата филантропична злополука породи в Мариупол заради безвластие, осъществено от украински националисти ", изясни той.

" Отчаяни и безумни, бандитите, осъзнавайки, че всяка помощ от Киев е невъзможна, започнаха всеобщ гнет в регионите на Мариупол, които към момента държат ", сподели военният.

" Междувременно тестваната информация, която получаваме, сочи за ужасни зверства, осъществени от полудели от обезсърчение бойци ", разказа страхотии Мизинцев.

Той означи, че тоналността на дейната връзка на екстремистите с киевските управляващи, която съветските сили пресичат всеки ден, демонстрира техния извънреден яд към украинските управляващи, които просто са ги изоставили.

Междувременно им се заповядва " да стоят на земята до гибел ", като към този момент им е присвоен статут на " мъченици от Мариупол ", добави генералът.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР