Неофициално се твърди, че загиналите младежи са били изхвърлени от

...
Неофициално се твърди, че загиналите младежи са били изхвърлени от
Коментари Харесай

Откриха двама убити в столичния жк „Люлин“, МВР мълчи

Неофициално се твърди, че починалите младежи са били изхвърлени от тераса на апартамент на 8-и етаж на бл. 320, евентуално поради опиати

Труповете на двама младежи на 19 и 25-годишна възраст са открити рано тази заран пред блок 320 в столичния ж.к. „ Люлин “, научи Lupa.bg от двама самостоятелни един от различен полицейски източници.

До този миг обаче информацията за гибелта на двамата младежи се държи в загадка от Министерство на вътрешните работи, въпреки в 6 часа сутринта полицията да е пристигнала след подадени сигнали от жители.

Неофициално се твърди, че починалите младежи са били изхвърлени от тераса на апартамент на 8-и етаж на бл. 320, като водещата версия е, че става въпрос за наркоубийства, които са били замаскирани като двойно самоубийство.

При огледа на жилището, което е благосъстоятелност на софийска адвокатка, само че е било отдадено чартърен на двамата починали млади мъже, криминалисти са разкрили голямо количество опиати.

" Има издадена негласна заповед от министъра да не се огласява случая, с цел да не се стигне до ескалация на напрежението поради случая с обезобразената 18-годишна Дебора от Стара Загора. Иначе полицията работи интензивно по следствието на закононарушението ", признава полицейски източник пред Lupa.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР