Неофициалният първи мейджър за голф сезона ще се проведе в

...
Неофициалният първи мейджър за голф сезона ще се проведе в
Коментари Харесай

Тайгър Уудс и Рори Макилрой се изправят в таен `първи мейджър за годината`

Неофициалният първи " мейджър " за голф сезона ще се организира в понеделник с Тайгър Уудс и Рори Макилрой на полето, само че евентуално сте в никакъв случай не съм чувал за събитието.

Уудс и Макилрой ще бъдат измежду десетките играчи на PGA Tour в полето за Seminole Pro-Member в Seminole Golf Club в Джуно Бийч, Флорида, където ще бъдат сдвоени с милиардера предприемачи, звезди и някои от най-големите играчи в играта на голф.

Уудс е в двойка с основния изпълнителен шеф на PGA of America Сет Уо в 7.45 сутринта ET tee time, играейки дружно с Джъстин Томас и неговия сътрудник, софтуерният милиардер Майк Уолрат. Макилрой играе с татко си Гери и двойката на Падрейг Харингтън и ръководителя на PGA Tour Ед Херлихи в 8.32 сутринта.

Seminole Pro-Member е едно от най-ексклузивните събития в играта на голф, играл на едно от най-престижните стадиони в Америка. Дейвис Лав, 21-кратен победител в PGA Tour, един път разказа събитието като „ първото огромно за годината “, като членовете на Seminole полу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР