NeocoreGames (Warhammer 40 000: Inquisitor) анонсираха нов експанжън за ролевата

...
NeocoreGames (Warhammer 40 000: Inquisitor) анонсираха нов експанжън за ролевата
Коментари Харесай

Анонс на King Arthur: Knight’s Tale: Legion IX

NeocoreGames (Warhammer 40 000: Inquisitor) анонсираха нов експанжън за ролевата им игра King Arthur: Knight’s Tale. Той ще ви сблъска с легион от неживи римски воини в епично премеждие с името Legion IX. Допълнението излиза при започване на идната година в Steam.
Legion IX се концентрира над римския девети легион – нова опасност за Кралството на Авалон. Ще се сблъскате с могъщи врагове и ще посетите римска колония, която е пристигнала на острова. Нови врагове и герои, нови комбат механики и секрети, идващи от Дамата от езерото – всичко това и още ви чака в новия експанжън към играта.

„ Въстанете! Започва началото на нова епоха за Авалон! Щастливи сме да обявим, че King Arthur: Legion IX ще излезе при започване на 2024. Този експанжън към признатата с екстаз тактическа ролева игра King Arthur: Knight’s Tale трансформира напълно метода, по който преживявате събитията на митичния острова. Нови герои, врагове и комбат механики ще ви обезпечат забавни обрати с предлагането да играете от вероятността на римския девети легион “, гласи анонса на Neocore.

Създатели на заглавия, като The Incredible Adventures of Van Helsing и Warhammer 40 000: Inquisitor – Martyr, Neocore Games анонсираха King Arthur: Knight’s Tale преди три години. Играта излезе предходната пролет и ви показва една различна версия на известната легенда за крал Артур, в която той е негативен персонаж, а от другата страна е Мордред, който би трябвало да опази Авалон от опасността, която съставлява Артур.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР