Неочаквано падане на 15-годишен жираф в зоологическата градина в Далас

...
Неочаквано падане на 15-годишен жираф в зоологическата градина в Далас
Коментари Харесай

Зоологическата градина в Далас с „разбито сърце“ беше принудена да евтаназира 15-годишен жираф на NYE заради наранявания от „неочаквано падане“

Неочаквано рухване на 15-годишен жираф в зоологическата градина в Далас докара до драматичен край, защото обичаното животно не съумя да се възвърне от пострадванията си.

„ С натежало сърце оповестяваме, че нашият 15-годишен жираф, Ферел, умря “, написа зоологическата градина в Далас във Фейсбук.

Зоологическата градина разгласява, че късно денем в петък, 29 декември, Ферел е получил пострадване на челюстта си след ненадейно рухване в обора.

Според зоологическата градина техните екипи за грижа за животните и ветеринарни екипи бързо оцениха положението му и откриха, че пострадването изисква хирургическа консултация.

По време на процедурата екипът откри, че той е изкълчил челюстта си по подобен метод, че интервенцията не може да я поправи, споделиха от зоопарка.

„ Изкълчванията на челюстта, даже при по-малки животни, са сложни за лекуване, само че размерът и анатомията на жирафа попречиха всевъзможен тип рационално възобновяване. Естеството на това пострадване оз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР