Неочакваните комплименти и подаръци от страна на партньора могат да

...
Неочакваните комплименти и подаръци от страна на партньора могат да
Коментари Харесай

Daily Mail: Неочакваните комплименти и подаръци могат да бъдат признаци на изневяра

Неочакваните похвали и дарове от страна на колегата могат да демонстрират неговата невярност. Както написа изданието Daily Mail, специалистът по връзките Луан Уорд изброява редица красноречиви признаци на измяна, които не трябва да се подценяват.

Така напримел, по думите й, един от главните тревожни сигнали е увеличението на времето за потребление на обществените мрежи или продължаващата връзка с ексвъзлюбените. За обезпокоителен сигнал може да се смята и това, че човек не се разделя с телефона си даже в тоалетната.

Друг обезпокоителен знак е увеличението или намаляването на интереса към интимна непосредственост от страна на колегата.

Уорд показва, че би трябвало да бъдем нащрек за каквито и да било обилни промени в половите апетити и желания. Често при появяването на ново любовно въодушевление отвън дома, на човек му се желае да заобикаля всевъзможни прояви на фамилиарност, било то полови контакти, целувки или обятия. Заради това той избира да не си ляга по едно и също време с непрекъснатия фаворит.

От...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР