Неочаквани неволи споходиха баскетболистите на шампиона на България от Лукойл

...
Неочаквани неволи споходиха баскетболистите на шампиона на България от Лукойл
Коментари Харесай

Баскетболистите на "Лукойл Академик" останаха без екипи и маратонки

Неочаквани несгоди споходиха баскетболистите на първенеца на България от " Лукойл Академик " при завръщането на родна земя. Отборът се прибра от Португалия с загубен багаж. Положението нямаше да е трагично, в случай че до решителния реванш с " Бенфика " от квалификациите на Шампионската лига не оставаха тъкмо 24 часа.

В неделя в Лисабон " студентите " завоюваха с 91:82, а на следващия ден от 18:30 часа в зала " Универсиада " е втората среща, която би пратила " Лукойл " в третия кръг и на крачка от мечтаното присъединяване в груповата фаза на шампионата.

Нито един от 11-те спортисти, които попаднаха в групата за Португалия обаче няма кецове , както и формален екип за загрявка. Нищо повече, никой не дава гаранция, че саковете, които явно не са били качени на борда на самолета от Амстердам до София по-рано през днешния ден, ще бъдат доставени в точния момент у нас на следващия ден.

Бързата реакция на чиновниците на Летище София въпреки всичко вдъхва вяра, че това може и да се случи на следващия ден в ранния следобяд и по този начин баскетболистите да съумеят най-малко да употребяват най-удобните си маратонки за игра. Време оборудването да бъде изпрана и да изсъхне, няма да има. Ръководството на " Лукойл " към този момент е уведомило Международната федерация за казуса и отборът ще излезе против " Бенфика " с различен цвят фланелки, а на загрявката преди мача, всеки, с каквото откри.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР