Неочаквани изненади и огромно вълнение ще преживеят участниците в .

...
Неочаквани изненади и огромно вълнение ще преживеят участниците в .
Коментари Харесай

Две сватби и много емоции в „Женени от пръв поглед“

Неочаквани изненади и голямо неспокойствие ще преживеят участниците в. На прага на най-голямото премеждие в живота си се намира най-зрялата двойка във формата – Таня и Светозар . Емоциите вземат превес в сватбения ден на Василена и Никифор, когато погледите им се срещат за първи път. Ще чуем ли четири пъти заветното „ Да “ и коя от булките ще остане сюрпризирана от младоженеца, не пропускайте да разберете в революционното телевизионно риалити, във вторник и сряда от 22.00 ч. единствено по NOVA.

Треньорката по художествена гимнастика Таня е обзета от трепетно неспокойствие, а бъдещият ѝ брачен партньор Светозар няма самообладание да огледа за първи път очите на дамата, която специалистите на предаването са избрали за него. Двамата младоженци са изгубили най-скъпите хора до сърцето им, само че в този момент са подготвени да дадат втори късмет на любовта. Сълзи, този път от наслада, неспокойствие и позитивните страсти превземат гостите и бъдещото семейство. Въпреки че застават пред олтара за повторно, двамата младоженци нямат самообладание да създадат още веднъж крачката към своя нов живот.
 Таня NOVA

Как ще реагира Светозар , когато види булката за първи път и дали историята им ще приключи с хепи енд, не пропускайте в новите епизоди на „ Женени от пръв взор “.

 Светозар NOVA-->
„ Искам и индивидът, с който ще бъда, да може да е отворен към мен и да бъде откровен, изключително за нещата, които би трябвало да решаваме дружно – като семейство ", разкрива слeдващия жених Никифор. Емоциите вземат превес в сватбения му ден със самотната майка Василена . Ще отговори ли младоженецът на високите упования на булката и дали двамата ще изберат продължат взаимно приключението „ Женени от пръв взор “?
 Василена NOVA
Междувременно най-младата двойка, която мина под венчилото в обществения опит, с наслада посреща светлото утро на първият ден от брачния им живот. Въпреки другите си религии, Ивана и Мерал откриват безчет общи неща между тях и от ден на ден стартират да се харесват. За двойката следва сантиментално сватбено странствуване в Мадрид, където ще прегледат знакови за града забележителности.
 Мерал NOVA
Не пропускайте да наблюдавате вълненията на участниците в най-важния ден от взаимния им живот във втория сезон на " Женени от пръв взор " - всеки вторник и сряда от 22.00 ч. единствено по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР