Неочаквана грешка може да лиши дете от подаръци за Коледа.

...
Неочаквана грешка може да лиши дете от подаръци за Коледа.
Коментари Харесай

Пътник взе чужд куфар по погрешка

Неочаквана неточност може да лиши дете от дарове за Коледа. Мъж е взел по простъпка куфар на мъж от Пловдив на летището в Крумово.

Нелепият случай е от през вчерашния ден на обяд след полета Дортмунд-Пловдив.

" Взели са по простъпка куфарът на мъжа ми, който дойде с полет Дортмунд-Пловдив в 12:55 часа, а той е взел неверен куфар на името на Нури Мехмед. Моля в случай че някой го познава или в случай че той е член на групата и види обявата, да се свърже с мен на персонално или на тел.0876359979. Куфарът е значим, тъй като има доста неща за детенцето ми и не желая тъкмо за Коледа да остане разочаровано. ", написа Мария Гаврилова.

По думите на дамата брачният партньор й се е върнал на летището, с цел да върне непознатия куфар и са декларирали, че при връзка с пътничката, незабавно ще се свържат с него. За момента няма позвъняване.

За жал двойката се съмнява, че щом до момента няма връзка е допустимо да няма такава изобщо. Куфарът на другия пасажер е бил цялостен единствено с работни облекла, до момента в който този изгубения - с дарове и лакомства за фамилията.

" Явно им е харесал щом още не са се свързали. ", разяснява още Мария.

Потребители показват, че компанията би трябвало да има телефон за връзка с пасажера и да спомага. Засега противоположна връзка няма.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР