Неочакван посетител стресна и ужаси клиентите на ресторант във Фресно,

...
Неочакван посетител стресна и ужаси клиентите на ресторант във Фресно,
Коментари Харесай

Тлъст плъх ужаси и вдигна на крака клиентите на ресторант

Неочакван клиент стресна и ужаси клиентите на ресторант във Фресно, Калифорния, когато притича през цялото заведение на четири крайници.

Вечерящите в Cafe New China били стъписани да видят по какъв начин наедрял плъх бяга през помещението.

Докато нежеланият посетител се пробва да се измъкне от помещението, клиентите стартират да стават от местата си и да крещят в суматоха. Една от хранещите се в ресторанта въпреки всичко съумяла да резервира хладнокръвие до толкоз, че да снима потресаващото бягство на тлъстия плъх.



Бренда Васкес разгласява видеото във Фейсбук, като към него написа: "Дойдох тук със фамилията си, с цел да вечеряме и ето какво се случи. Пазете се всички. "

На фрагментите, които се популяризират като вирус, откогато се появиха в мрежата, може да се види по какъв начин един от клиентите се пробва да улови гризача в картонена кутия.

"Ние таман се бяхме настанили и се готвехме да вечеряме, когато внезапно, като че ли от нищото, видяхме по какъв начин този великански плъх излиза отдолу под масата ", споделя Васкес пред телевизионния канал KMPH-TV.



Тя описа също и че чиновник на ресторанта е съумял да залови гризача, след което го лишил.

Според Fox 26 здравните инспектори в окръг Фресно към този момент са почнали следствие на случката. Те са насрочили среща със притежателя на заведението, което ще посетят до края на седмицата.

За да се извини за неприятната изненада и напрежението, който клиентите са изпитали, управата на ресторанта е предложила на фамилиите 15% отстъпка.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР