Неочакван обрат се случва с обвиненията за престъпна дейност към

...
Неочакван обрат се случва с обвиненията за престъпна дейност към
Коментари Харесай

Неочакван обрат! Падат обвиненията срещу Цеци Тинчев

Неочакван поврат се случва с обвиняванията за незаконна активност към Цветан Петров, по-известен като Цеци Тинчев, научи осведомителна организация BulNews.bg. 28-годишният мъж бе разгласен за търсене поради хипотетична негова съпричастност към палежа на дискотеката на Веселин Попов-Лунгара. Атаката бе в нощта на 20 септември във врачанското село Галиче. След палежа брачната половинка на Попов Елеонора уточни точно Тинчев за евентуален негов причинител.
В редакцията на осведомителна организация BulNews.bg бяха показани документи, от които е видно, че по същото време младият мъж е бил в чужбина. Цеци Тинчев е пътувал със свои другари до Гърция, където е останал 6 дни. На процедура това изцяло оневинява предприемача и потвърждава, че няма нищо общо с покушението против дискотеката.
От документи, с които медията ни разполага, се вижда, че той в действителност е прокурист на компанията, която охранява земите на арестувания кмет на Галиче Ценко Чоков, само че това е регламентирано с контракт.
В родното село на Тинчев - Алтимир, хората разясняват, че това е един от най-големите арендатори на земя, разполага с съвременна селскостопанска техника и не имат вяра да има потребност да се занимава с незаконна активност. Според тях младият мъж е прочут като човек, който не отхвърля помощ. Съселяните му настояват, че всичките неприятни приказки към него са от хора, които му завиждат за сполучливия бизнес.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР