Неочакван бонус може да получи президентът на Локомотив Христо Крушарски.

...
Неочакван бонус може да получи президентът на Локомотив Христо Крушарски.
Коментари Харесай

ФИФА плаща на Крушарски за Езе

Неочакван бонус може да получи президентът на Локомотив Христо Крушарски. Преди месец той притегли бранителя Стивън Езе, който по всяка възможност ще бъде с Нигерия на Мондиал 2018. ФИФА компенсира обилно клубовете за неявяване на техни играчи. Езе е предстоящ на Лаута в понеделник дружно с левия бек Мустафа Абдулахи. Бразилецът Елинтон Торета пък ще подпише контракт.
Треньорът Бруно Акрапович не изглеждаше обезпокоен след втората поредна загуба в контролите. Вчера възпитаниците му паднаха с 0:2 от литовския първенец Судува.

" Беше корав мач. Нямахме добра централизация пред гола. Като цяло съм удовлетворен от лагера в Турция, нямаме контузени футболисти. Мисля, че в шампионата ще покажем положителни игри ".

" Не може да се каже, че това беше титулярният ни състав. Нямаше го Филип Михалевич. Дадох му отмора, с цел да отиде при фамилията и да види новородения си наследник. Освен това чакаме двамата нови нигерийски футболисти - централен бранител и ляв бек. В понеделник те към този момент ще са при нас в Пловдив. Туфик Зегдан не може да бъде по-добър от Димитър Велковски и по тази причина го освободих ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР