Необятните крака на Натали Трифонова и умението ѝ да ги

...
Необятните крака на Натали Трифонова и умението ѝ да ги
Коментари Харесай

Зрител насмете Натали Трифонова: Не си за пред малки деца!

Необятните крайници на Натали Трифонова и умеенето ѝ да ги демонстрира, много нервират някои. Поредни мнения провокира минитоалетът ѝ от петък, с който тя блесна пред върлите си фенове и врагове. Коментар на фен не закъсня и непосредствено я отпрати надалеч от националните малките екрани – най-малко по времето, когато и малчуганите са пред тв приемника.

Според индивида синоптичката се оправя отлично с представянето на прогнозата за времето, единствено дето късите поли му идват допълнително. По думите му облеклата ѝ не са подобаващи за национална телевизия, като очевидно се имат поради минижупите, с които се появява тя.

За момента Натали Трифонова резервира безмълвие по тематиката, а и поради наличието ѝ в ефира надали единствена има последната дума по отношение на облеклото си. Все отново екипът евентуално преценя всеки идващ тоалет, с който ще блесне пред камерата.

Откакто синоптичката се подвизава по малкия екран, непрекъснато притегля мнения към облеклата си. За мнозина проблем има единствено за ревностните дами, които се нервират от вниманието на мъжете си към нея. А до каква степен дребните деца не трябва да виждат голи крайници, въпреки всичко всеки родител е в положение да реши самичък за себе си.

Автор: plovdiv24.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР