Необяснима агресия на улицата - мъж и бременната му приятелка

...
Необяснима агресия на улицата - мъж и бременната му приятелка
Коментари Харесай

Серия от нападения без причина в София, пострадали са мъж и бременната му жена

Необяснима експанзия на улицата - мъж и бременната му другарка са нападнати, прибирайки се към дома си. Инцидентът е станал в столичния квартал " Овча купел ". Нападнал ги е чужд мъж, по думите им - без никаква причина, предава Нова телевизия.

Атаката над Петър Вълчев и Миланка Иванова става вечерта на празника на влюбените - 14 февруари. Докато се прибира към дома си, двойката е настигната от чужд мъж пред гостилница на бул. " Монтевидео ".

" Чувам крясъци: " Ела тука бе, ела тука! " и виждам непознатото лице, което се насочва към мен с юмруци. Опитах да осъществя образен контакт с него с вярата, че ме е сбъркал с някого ", споделя пострадалият.

Вместо опрощение, мъжът получава удари в главата, пред очите на бременната му другарка.

 Това е агресорът
Това е агресорът
Кадър: Нова тв

" Той стана още по-уверен и ме атакува с юмруци, което за мен беше безусловно ненадейно. Удари ме по скулата и при обръщането ми встрани ме удари и в тила . Аз се изправих, обърнах се към него и го попитах: " Кой си ти - да не си ме объркал с някой? " Той не отговори и се запъти към жена ми ", съобщи Петър.

" Уплаших се първо за мъжа ми, тъй като имаха физически контакт. Слава Богу, до мен не доближи. Направи опит с жестове. Аз се скрих в прилежащ шубрак. Беше ме боязън за личната ми сигурност, а и за бебето ни . В петия месец съм бременна . Може би до през вчерашния ден бях душевен уплашена, само че през днешния ден към този момент съм по-добре. И съм признателна - че не се стигна до нещо по-фатално ", добави Миланка.

Съпругът й съумява да снима нападателя. Веднага по-късно пострадалите отиват и подават тъжба в 6-о районно ръководство. Там виждат други две жертви - две малолетни девойки .

" Интересното е, че те са били нападнати с юмруци. Без да прави опит да им пипа чанти, движимости. Първо е нападнато едното момиче. Успяло е да избяга и да се обади на другари. Другото момиче е било застрашено и е пробвало да влезе в някакъв блок. Тогава нападателният мъж е нападнал някакъв юноша, който е желал да помогне на момичето ", споделя Петър.

Докато жертвите дават показания - полицията съумява да откри и задържи агресора. Следва втора среща лице в лице сред него и пострадалите в районното.

" Разпознахме го. Абсолютно отговаряше на описанието. Нищо не сподели. Гледаше отговорно. Не се извини " , показа пострадалият.

Според Петър и приятелката му дейностите на причинителя не са били под въздействието на алкохол или опиати.

" Според мен му липсва лекуване, някаква грижа - съгласно мен има душевен отклонения ", съобщи Миланка.

От Столична дирекция на вътрешните работи потвърдиха за нападенията във вечерта на 14 февруари. Отказаха обаче да разясняват психическото положение на нападателя. Към момента той е в ареста. Образувано е досъдебно произвеждане и следва да стане ясно ще бъде ли повдигнато обвиняване против него.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР