Неободим е широк дебат, в който да се включат всички

...
Неободим е широк дебат, в който да се включат всички
Коментари Харесай

Зам.-кмета по спорта обеща да се вслушва във всички клубове

" Неободим е необятен спор, в който да се включат всички русенски спортни клубове с цел да решим дружно по какъв начин да бъдат финансирани те. Има импортирано предложение от група общински съветници за промени в общинската разпоредба за финансиране на спорта и преди да се гласоподава каквото и да е, би трябвало да чуем мнението на всички страни. Такова разискване бяхме създали доскоро повече от година. Тогава спортните клубове направиха своите оферти и те са включени в сегашната разпоредба ". Това съобщи зам.-кметът по спорт и юношески действия Борислав Рачев. По думите му всички спортове са предпочитани за администрацията. " Като шеф на Оперативна програма " Спортни парцели ", мисля че демонстрирах, че общината стои еднообразно покрай всички клубове, по този начин ще бъде и за напред ", безапелационен бе Рачев.

Спортът и екологията ще са измежду главните цели в работата на Община Русе, по тази причина и двата ресора към този момент са с назначени зам.-кметове. Борислав Рачев дава отговор за спорта и младежките действия, а Никола Лазаров за екологията и комуналните действия.

Предизвикателствата няма да са малко, имам вяра и ще създадем всичко допустимо да решаваме нещата по най-хубавия метод за спортната общественост. Вярвам, че Русе ще бъде привлекателен център за спорт и отдих, добави Рачев.

Доизграждането на двата басейна, в Парка на младежта и в учебно заведение " Васил Левски " остават измежду главните цели. Строителството на този в парка върви по проект и има възможност да е подготвен до края на годината. Басейна във " Васил Левски ", откакто изпълнителят банкрутира, Община Русе има упоритостта да го приключи до края на този мандат.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР