Необикновен търг за коси ще налее средства в сметката на

...
Необикновен търг за коси ще налее средства в сметката на
Коментари Харесай

Да спасим Галимир - един необичаен търг за коса в София

Необикновен търг за коси ще налее средства в сметката на акцията „ Да спасим Галимир “.

Галимир Георгиев, 23-годишния повторен първенец на България по битка, в този момент е в тежка битка с лимфома на Ходжкин.

Дългите коси на Геновева Андонова ще бъдат обществено отрязани от Мартин Хубенов – Мърфи на особено събитие на 9 септември 2017 (събота), 16 часа, в Южния парк в столицата.

Публиката ще наддава от самото начало, а спечелилият може да даде косите за перука на онкоболна жена, помагайки по този метод и на още един човек.

Според Геновева би трябвало да се подарява не непотребното, а скъпото за самия теб. В такива дълги и красиви коси са вложени години на внимание и грижа – това е явно. А неочевидното е, че самата дарителка е подтикната към благородния си жест и от добротата на стотици хора - най-много тези, които съумяха да съберат 500 000 лв. за интервенцията на крачето на дребната й племенница Александра Кръстянина.



Изпълнена с признателност към тези другари и непознати и с вярата, че ориста на Галимир е и в нашите ръце, тя приканва да помогнем на „ един от най-хубавите и борбени хора, които можете да видите “.

Освен с присъединяване в търга, можете да подкрепите акцията като посетите отворения щанд за книги, през цялата събота и неделя, от 10 часа, още веднъж в Южния парк.

Очакваме ви! Нека дружно подкрепим Галимир!

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР