Необичайно откритие направи полицията в Брюксел. В рамките на разследване

...
Необичайно откритие направи полицията в Брюксел. В рамките на разследване
Коментари Харесай

Откриха бебе сред купчина кокаин

Необичайно изобретение направи полицията в Брюксел. В рамките на следствие за опиати, в една от спалните на претърсвана къща, е намерено бебе на едвам четири месеца. То лежало измежду купчина кокаин, съобщи БГНЕС.

Освен че са открити 4,650 кг кокаин, разпилян по пода на спалнята и в кутия с принадлежности, полицията открива три шоколадови яйца, само че цялостни с кокаин, прецизни везни и опаковъчен материал, оповестява уеб сайтът " The Brussels Times ".

Заподозреният е предаден на проверяващия магистрат, който го арестува за закононарушения, свързани с владеене и продажба на опиати в подтекста на по-голяма тайфа. По искане на прокуратурата е формиран и формален отчет за малолетно лице в заплаха.

В хола на къщата полицията намерила още 16 295 евро в брой. Иззети са два автомобила, тв приемник и няколко първокласни часовника.

Освен дребното бебе, в къщата са участвали тъщата и брачната половинка на обвинения, която също била арестувана и освободена след разпит.

Откриването на опиатите станало инцидентно. Нарушение на разпоредбите за придвижване по пътищата е провокирало намесата на локалните проверяващи органи. Един автомобил бил погрешно паркиран два пъти подред и след инспекция на регистрационния номер, полицията открива, че колата и водачът са били част от следствие за търговия с кокаин. Освен това, мъжът обитавал в Белгия нелегално.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР