Необичайно е, че в целия свят се действа по един

...
Необичайно е, че в целия свят се действа по един
Коментари Харесай

Доцент Мангъров: Неясното за ваксините са ефектите след 5 години (ВИДЕО)

Необичайно е, че в целия свят се работи по еднакъв метод. Навсякъде по всички медии се бълва Ковид, инфектирани и ваксини. Епидемия се афишира при инфектирани 200 души на 200 хиляди, а този път е 120 хиляди на 100 хиляди Това изясни инфекционистът доцент Атанас Мангъров в изявление за журналиста Мартин Карбовски.

„ От ноември месец насам се изяснява, че групов имунитет се получава само след имунизация “, уточни той и посочи, че това не е истина.

Прeди вaкcинaция трябвa дa ce нaпрaви лeкaрcки прeглeд, c кoйтo дa ce прeцeни дaли чoвeкът e гoдeн дa ce вaкcинирa. Пo тoзи нaчин, кaкт… „ Аз не съм антиваксър “, съобщи той и добави, че би трябвало да се имунизират хората, които са възрастни и заболели, само че сега се имунизират по-млади.Доц. Мангъров разяснява и информацията за самите лекарства: „ За да приказваме за нещо, би трябвало да имаме данни, а ние данни нямаме. Цялата история е от няколко месеца. Самите лекари не знаят.Единственото нещо, което се знае, е, че се получава зачервяване към убождането, да се вдигне температура или неразположение. Това, което не е проучено, са резултатите след няколко години. Дяволът е в детайлите. “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР