Необичайна оферта насред центъра на Свищов е получило младо момиче.Била

...
Необичайна оферта насред центъра на Свищов е получило младо момиче.Била
Коментари Харесай

Непозната към младо момиче: Искаш ли да вадиш много пари за кратко време?

Необичайна " оферта " посред центъра на Свищов е получило младо момиче.

Била й е препоръчана работа, с която ще можело да си изкарва " доста пари за малко време ". Въпреки първичния интерес към думите на непознатата жена, тя отказала изрично. Оказало се, че става дума за най-древната специалност.

" Снощи стоях на скамейка в градинката на центъра и чаках моят  другар. До мен се приближи жена на към 25-30 години, която изглеждаше  като мъж и ме заприказва. Попита ме дали желая да изкарам доста пари за  малко време. Попитах защо става дума. Тя ми сподели че е отседнала в  хотел Дунав и сега чака своята жена, която сега е с клиент и  за вечер изкарва стотици левове. Предложи да ми стане сводница и стартира да изяснява че тя се усеща мъж и желае да и стана жена и ще ми вземе стая с джакузи в хотела и какъв брой доста пари ще изкарвам.

Категорично отхвърлих и тя стартира да ме наскърбява и псува. Може би беше  взела някакви опиати, тъй като на моменти държанието и беше несъответстващо. Видях че  моят другар идва и станах и потеглих към него, само че тя потегли след мен и викаше. След като той сподели че ще извика полиция тя си потегли. Добре е  притежателят на хотел Дунав, както и притежателите на другите хотели в  града да сложат камери и да има надзор какви хора се настаняват и при подозрително държание да ги махат. За първи път ми се случва да видя  толкоз несъответстваща и нападателна жена в Свищов. ", предизвестява Диана Маринова.

Впоследствие тя прибавя, че е била застрашена от същатата жена в мрежата след разпространяването на историята. За момента обаче сигнал до полицията не е подаден за нито едно от двете дейности.

А консуматори считат, че не би трябвало да се да се работи по този начин меко в сходни обстановки - наложително би трябвало да се осведоми полицията.

Други се надяват да се вземат бързи и съответни ограничения.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР