Необичаният април вече отмина и ние вече гледаме с надежда

...
Необичаният април вече отмина и ние вече гледаме с надежда
Коментари Харесай

Новите филми и сериали на Netflix през май

Необичаният април към този момент отмина и ние към този момент гледаме с вяра към май. А той няма да бъде отегчителен, даже и да продължим да си седим у дома: нови филми и сериали в него - колкото желаеме!
 Новите филми и сериали на Netflix през април
Новите филми и сериали на Netflix през април

Когато не можем да излизаме на открито, има решение

Както нормално, Netflix ще изтърсят една торба с нови заглавия - да се оправяме. Ето какво сграбчи нашето внимание този път.

All Day and a Night

Когато образецът, даван от бащите, не е добър, синовете се пробват да не го следват, а да вървят по собствен личен път.

Джакор (Аштън Сандърс) е тъкмо такова момче, което не желае да бъде като татко си (Джефри Райт). Затова и стои настрани от уличните банди и противозаконните покупко-продажби.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от All Day And A Night (@alldayandanight) на Апр 21, 2020 в 9:33 PDT

Но когато схваща, че ще става татко, нещата се трансформират. Толкова, че от едната прекаленост Джакор отива в другата и се впуска в незаконния свят, от който е бягал толкоз време.

All Day and a Night е по сюжет на Джо Робърт Кол ( " Черната пантера " ), присъединяване има и Яя Абдул-Матийн II ( " Аквамен " ).

All Day and a Night е в Netflix от 1 май

Hollywood

Холивуд постоянно е било място, свързвано със сбъдване на фантазии, популярност и доста пари. Лимитираният сериал пък ще ни върне в първите годините след Втората международна война, с цел да проследим опитите на няколко младежи да пробият в огромното кино.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от HOLLYWOOD (@hollywoodnetflix) на Апр 28, 2020 в 12:03 PDT

Те са доста разнообразни един от различен, като всеки от тях има отличителни качества, с които и се надява да очертае своя път на огромния екран. Дали ще съумеят в този див, див Холивуд...

Защото промишлеността по това време е гадно място. Всеки тук е оценен и желан поради пол, раса и полова ориентировка. Всеки тук съумява с гений на сцената или с гений в леглото, или с гений в лъжите и долните номера.

Hollywood е дело на Райън Мърфи ( " Клуб забавление ", 2009-2015 г.), а измежду актьорите, които ще забележим, са Джим Парсънс ( " Теория за Големия гърмеж ", 2007-2019 г.) и Холанд Тейлър ( " Двама мъже и половина ", 2003-2015 г.).

Hollywood е в Netflix от 1 май

Becoming

Съвсем обикновено, като първа дама Мишел Обама доби огромна известност. А тъкмо какъв брой огромна стана ясно, когато стартира да промотира автобиографичната си книга Becoming ( " Моята история. Мишел Обама ", изд. Софт Прес, 29.95 лева.) в препълнените зали на повече от 30 американски града.
 Becoming, Мишел Обама, Netflix и филмов откъс на документалния филм за промотирането на книгата ѝ
Животът на Мишел Обама след Белия дом

След книгата идва и документален филм

Документалният филм Becoming ще наблюдава точно този интервал от живота на Мишел Обама, като ще ни преведе през един занимателен роман за срещите, диалозите и споделените откровения сред Първата дама и нейните (по)читатели.



Becoming е в Netflix от 6 май

The Wrong Missy

В кариерата си Тим Морис (Дейвид Спейд) е съумял мъж. В връзките си с дамите... не чак толкоз.

Един ден обаче Тим среща Мелиса. Умна, красива и занимателна, тя е дамата на живота му.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от David Mason (@popculturenewsdude) на Апр 26, 2020 в 6:05 PDT

След инцидентната им среща той се престрашава да ѝ написа, с цел да я предложения да прекара няколко дни с него на Хаваите. И тя приема, несъмнено.

Проблемът е, че в самолета Тим схваща, че е писал на неверната Мелиса (Лорън Лапкус) и вместо дамата на живота му, би трябвало да отиде на острова със напълно друго момиче.

На нас особено единствено Лорън Лапкус ни стига, с цел да разберем ще гледаме ли този филм. Дори не е нужно филмовия откъс да гледаме, а единствено да забележим нейна фотография. Всички комично-безумно-неудобни обстановки сами се навързват в главите ни.

The Wrong Missy е в Netflix от 13 май

The Lovebirds

По начало филмът трябваше да тръгне по кината при започване на април. Но поради ковид Paramount взеха решение да не рискуват и дадоха правата върху разпространяването на кино лентата на Netflix.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Lovebirds (@thelovebirdsmovie) на Мар 11, 2020 в 10:01 PDT

И няма неприятно, тъй като ще бъде занимателно. Една леко ексцентрична влюбена двойка (Иса Рей и Кумейл Нанджиани) би трябвало да се бори освен за любовта, само че и за свободата си, тъй като бива забъркана в закононарушение.

Те, несъмнено, са почтени, само че неприятното е, че полицията подозира точно тях. Единственият им излаз е да намерят отговорника за закононарушението, за което са накиснати. А това ще ги вкара в доста неприятности и занимателни моменти.

The Lovebirds е в Netflix от 22 май

Space Force

Space Force е комедиен сериал, към който упованията са много високи. Причината е, че е продуциран от Стив Карел и Грег Даниелс - основателите на " Офисът " (2005-2013 г.).

И много ще се смеем, тъй като сериалът ще наблюдава работата на Космическите въоръжени сили на Съединени американски щати, които Доналд Тръмп сътвори през 2019 година

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Space Force (@spaceforce) на Апр 8, 2020 в 6:06 PDT

Към момента няма филмов откъс и доста информация, само че знаем, че Стив Карел ще влезе в ролята на главнокомандващ на въоръжените сили.

Space Force е в Netflix от 29 май

Разбира се, през месец май в Netflix можем да гледаме и други забавни заглавия, измежду които Get In (1 май), Medici (1 май), The Half of It (1 май), The Eddy (8 май) и по този начин дълго чакания втори сезон на Dead to Me (8 май).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР