Необичаен опит за укриване на цигари бе разкрит от митническите

...
Необичаен опит за укриване на цигари бе разкрит от митническите
Коментари Харесай

Митничари разкриха необичаен опит за укриване на цигари


Необичаен опит за укриване на цигари бе оголен от митническите инспектори – в ходови и аварийни гуми на автомобил , съобщи Агенция " Митници "



Миналият четвъртък в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост – Видин при инспекция на автомобил с български жители, пътуващ за Германия е открито, че двете аварийни гуми на автомобила са цялостни с 364 кутии цигари (7280 къса) с български бандерол. Митничарите отриват кутии с цигари и в ходовите гуми.

 цигари гуми тютюн Автомагистрала

Самият лидер на автомобила признава, че преди пътуването е поставил 500 кутии цигари в ходовите гуми , които по пътя до границата са се разпаднали на дребни частици.



От Агенция „ Митници “ акцентират, че потреблението на ходовите гуми като тайник за цигари освен нарушава целостта на укритата стока, а и води до риск от пръсване на гумите , заради необичайния им заряд и заплаха от пътен случай.

 цигари гуми тютюн

Иззети са всички 364 кутии с цигари, а на лидера е формиран акт за административно нарушаване. В идващите дни при инспекции също на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост – Видин са открити общо 4380 кутии цигари с български бандерол, както и 290 пакета тютюн по 40 гр, без нужните документи. Стоките са конфискувани, а за откритите нарушавания са формирани актове, оповестяват от Автомагистрала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР