Необичаен гост се появи на жп гарата в Сидни и

...
Необичаен гост се появи на жп гарата в Сидни и
Коментари Харесай

Необичаен пътник: Кон беглец обърка хиподрума, озова се на жп гара

Необичаен посетител се появи на жп гарата в Сидни и шокира хората. Не стига, че не си заплати билета, а се разноски в галоп и даже стартира да преследва един от пасажерите по перона, евентуално мислейки си, че се намира на хиподрум. 

Собственици на градини в Кюстендилско се оплакват, че коне се разхождат свободно и унищожават дръвчетата им

Видеозапис от охранителни камери сподели по какъв начин седем минути преди среднощ в петък спортен кон е влезнал в гара Warwick Farm. В продължение на няколко минути обърканото животно бягало нагоре-надолу по перона, пресичайки пътя на онемелите нощни пасажери.

Снимка: Enex

В този миг влакът спрял на гарата. Записите демонстрираха, че животното стои и гледа влака не по-различно от пасажер, чакащ да се качи. След това обаче животното изтичало още веднъж надолу по перона.

Снимка: Enex

От транспортната работа на Нов Южен Уелс оповестиха, че машинистите на влаковете са били предизвестени за заплахата и им е било казано да понижат скоростта към гарата.

Посетители са били евакуирани

На помощ е извикана и кавалерията. Необозначен полицейски автомобил дошъл на гарата и минути по-късно се появил мъж, който обуздал коня и го натоварил в ремарке.

Снимка: Enex

„ От време на време намираме животни на релсите, изключително крави. Този обаче беше малко необикновен, кон на крайградски перон и до момента в който влакът спираше на гарата. Чудно е, че конят не се е опитал да се качи на влака, почтено казано “, сподели основният изпълнителен шеф на Sydney Trains Мат Лонгланд.

Оказало се, че конят е избягал от конюшните на Annabel Neasham Racing, които се намират наоколо до гарата. Вероятно животното е било привлечено от ярките светлини на гарата.

По думите на локалните поданици, те атакуват домашните им животни

Според треньорката на конете незнаен е пуснал три от спортните им коня и едно пони от конюшните ѝ петък вечерта. Останалите са били хванати, само че един от тях е напуснал комплекса.

В последна сметка конят дезертьор е върнат наред вкъщи жив и здрав и дори е окуражителен от министъра на превоза Джо Хейлън за „ относително положително държание “, тъй като стоял зад жълтата линия на перона.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР