Необходимостта от промяна на седалището и адресът на управление на

...
Необходимостта от промяна на седалището и адресът на управление на
Коментари Харесай

БЕХ: Местенето на централата на „Мини Марица-изток“ в София цели по-висока ефективност в управлението

Необходимостта от смяна на седалището и адресът на ръководство на „ Мини Марица-изток " ЕАД е подбудена от потребността за взимане и осъществяване на своевременни правни актове и в действителност дейности от административен темперамент. Това решение по никакъв метод не визира оперативната автономия и активност на сдружението, в това число на неговите служащи и чиновници.

Следва да се има поради, че седалището и адреса на ръководство на принципала на сдружението е точно в гр. София. Това събитие би могло да докара до по-лесна връзка сред сдруженията и по-висока успеваемост в процеса на координиране на дейностите на управническите екипи. Това се показва в позиция на „ Българския енергиен холдинг " (БЕХ) по отношение на излязла в медийното пространство неточна информация във връзка с преместването на централата на „ Мини Марица-изток " от Раднево в София.

В позицията си БЕХ насочва рецензии и към сегашния изпълнителен шеф на „ Мини Марица-изток " поради това, че към момента не е почнал преместването на централата към София. „ Независимо от взетото решение от Съвета на шефовете на БЕХ, към сегашния миг не са осъществени нужните наложителни дейности от страна на изпълнителния шеф господин Тодор Тодоров. Именно това безучастие от негова страна води до състоятелен и логически извод, че последният не желае да се преценява с българското законодателство и да извършва решенията на правоимащия орган ", означават от БЕХ в позицията си.

Проблемите сред Холдингът и Тодоров не престават към този момент седмици. Макар да завоюва конкурс, назначението му на поста на пенсионирания му предходник Андон Андонов се забави. Вписването на Тодоров като член на СД на „ Мини Марица-изток " в Търговския указател в последна сметка стана на 11 януари. Два дни по-късно бе входирано ново заявление за назначението на този пост на Илза Чинкова. Това обаче бе обжалвано пред съда, като в понеделник, 17 януари, Окръжен съд-Стара Загора отхвърли настояването и остави на поста Тодор Тодоров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР