Необходимо е осъществяването на по-строг контрол на иначе добрите на

...
Необходимо е осъществяването на по-строг контрол на иначе добрите на
Коментари Харесай

Д-р Бацелова: Локдаун за неваксинираните би било ефективна мярка

Необходимо е реализирането на по-строг надзор на другояче положителните на хартия противоепидемични ограничения. Това сподели в ефира на Нова нюз епидемиологът доктор Христиана Бацелова. По думите й неносенето на маска може да коства живот, като посъветва жителите да избират по-висок клас защитни средства.

" Иска ми се ограниченията у нас да са сходни на тези в Европа. Нужни са дейности, ориентирани към неспазването на ограниченията и по-строг надзор. Почти на никое място не се съблюдават рестриктивните мерки, не се изисква и зелен документ. Добре би било да се спре събирането на огромни групи хора в затворените места, като нощните клубове. Да се вкара и зелен документ за учителите и за чиновниците в държавната администрация ", добави тя.

Според доктор Бацелова локдаун за неимунизираните, по образеца на други страни, също би било ефикасна мярка за битката за COVID-19.

" Такива ограничения имаше в Русия, в Нова Зеландия, която тотално ограничи публичния живот за неимунизирани. Очаквам у нас да има доста заболели в един и същи миг ", сподели още епидемиологът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР