Необходимо е много малко, за да намерите хармония и да

...
Необходимо е много малко, за да намерите хармония и да
Коментари Харесай

Тайните на Фън Шуй за красота и здраве

Необходимо е доста малко, с цел да намерите естетика и да изглеждате добре. Редовното консултиране с фън шуй практиките ще ви помогне да останете привлекателни всеки ден и на всяка възраст.
Основната загадка е да се откри естетика със заобикалящия свят. Със сигурност вие самите в миналото сте попадали на хора, които имат необикновен магнетизъм и като че ли притеглят вниманието ви. Клеопатра, Лиля Брик - доста дами, които са останали в историята, в действителност не са били първи хубавици. Но когато се е настроила по верния метод, всяка жена е в положение да разкрие своя капацитет, да се почувства красива и непрекъснато да притегля мъжкото внимание към себе си.
 7 потребни храни, които може да са рискови 7 потребни храни, които може да са рискови
Дори хората, които се хранят здравословно, употребяват нездравословни храни, без да го осъзнават. Някои от по този начин наречените потребни храни, всъщно...
Преобразувайки пространството, можете да балансирате силата си и да отблъснете негативните потоци. Според законите на Фън Шуй това е директно въздейства върху външната прелест и положението на тялото. Изтощавайки се с диети и извършения във фитнеса, можете също да станете по-стройни, само че работата върху себе си до безсилие е неверната тактичност.
Областите, върху които би трябвало да работите, с цел да привлечете постоянни взаимоотношения в живота си, са центърът на вашата спалня, както и югозападната и северозападната й страна, алегорично отговарящи на съпрузите. Там не би трябвало да има остри или ъглови предмети - те притеглят негативно заредена Ша. Ако на югоизток във вашата спалня съхранявате остарели неща, няма да привлечете мъжете.
Маските срещу стареене и стягащите кремове са безсилни, в случай че полилеят ви в средата на стаята събира прахуляк към този момент втора година. Така негативизмът се натрупва тъкмо в енергийния център на спалнята ви.
След като сте поставили ред, подредете личната си душа. Използвайте медитации, с цел да привлечете мъжете към себе си от вътрешната страна. Това не е мъчно да се направи; за медитация ви трябват единствено 15 минути дневно и скоро ще забележите резултата.
 Тези храни разреждат кръвта и защищават образуването на тромб Тези храни разреждат кръвта и защищават образуването на тромб
Дocтa xopa пият acпиpин, зa дa paзpeждaт ĸpъвтa cи. Toвa xaпчe e eднo oт нaй-eфeĸтивнитe cpeдcтвa, нo пoняĸoгa мoжe и дa нaвpeди. Πp...
За да привлечете хубостта, седнете на стол, тъй че надеждната опора ви разрешава да седите изправени и красиво, а определената позиция да не ви предизвиква дискомфорт. Обърнете лице към югоизток, където потокът Ци притегля любовта. Представете си, че тази сила ви измива като вода. Не се спирайте на облика на водата - представете си по какъв начин водата, която ви е измила, се всмуква в земята, а от нея поникват и цъфтят цветя.
Процесът на къпане може да си представим няколко пъти подред - до момента в който не се успокоите. Придружете медитацията с приятна музика. Не поглеждайте непрекъснато часовника си. Това ще ви попречи да се фокусирате.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР