Необходимо е да заработи контактната група, предложена от ГЕРБ. Дори

...
Необходимо е да заработи контактната група, предложена от ГЕРБ. Дори
Коментари Харесай

Румяна Коларова: Партиите в европейските демокрации не правят заклинания - никога с този или с онзи

" Необходимо е да проработи контактната група, препоръчана от ГЕРБ. Дори да няма съдружно ръководство, е належащо в границите на Народното събрание да се реализира единодушие за основни решения - бюджет, законодателни ограничения. За да проработи Народното събрание, първо би трябвало да проработи контактната група. В прорез с устоите на европейската цивилизация е цялостният отвод на някои партии да споделят с останалите ".

Това сподели политологът проф. Румяна Коларова по БНР. И добави, че фрагментиран парламент и партии с основни разлики е естествена обстановка.

" Имам възприятието, че новите протестни партии нямат и визия за естествения метод, по който действат европейските демокрации ".

В предаването " Нещо повече " проф. Коларова уточни, че работата за национални цели и необятен консенсус ще увеличи изборната интензивност:

" Партиите в европейските демокрации не вършат заклинания - в никакъв случай с този или с оня. Това, което те вършат, е във всяка стратегия да има 3-4 целта, които изясняват с съответни образци. Ако нашите партии бяха възприели сходна тактика, щеше да им е по-лесно ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР