Необходимо е да се довърши планът за Оценка на сеизмичния

...
Необходимо е да се довърши планът за Оценка на сеизмичния
Коментари Харесай

Каримански: Трябва се довърши планът за Оценка на сеизмичния риск

Необходимо е да се довърши проектът за Оценка на сеизмичния риск. Настояваме държавното управление да откри нужните средства. Това сподели Любомир Каримански, водач на коалиция „ Заедно “ в студиото на " Твоят ден " по NOVA NEWS.

Той показа по какъв начин протичат срещите, които организират с жителите в страната. Каримански разяснява неоправданото повишение на цените. Той сподели, че е необходим надзор. Необходимо е по този начин да бъде изменен Закона за отбрана на потребителите, с цел да бъдат те в действителност ползващи отбраната като всеки един европеец, уточни политикът. Каримански сподели, че би трябвало да има смяна и в Закона за защита на конкуренцията. Той добави, че Комисия за защита на конкуренцията е неефктивна през последните три години.

От коалиция „ Заедно “ ще желаеме информация по какъв метод комерсиалните представители пазят българската позиция в съответните страни, сподели политикът. Необходимо е да се затегне контролът, да се чува гражданската позиция през Закона за потребителите и да реализираме стопански растеж на дребния и междинния бизнес.

Каримански разяснява и влизането на България в еврозоната. „ Как можем да приемем решение за ускорение влизането в еврозоната и в това време да го неодобряваме, поради лобистки ползи в региона на застраховането, прането на пари “, сподели той. От „ Заедно “ желаеме да покажем какъв ще е резултатът от нуждата за присъединение към еврозоната, разясни той. „ Нищо не пречи в комерсиалната мрежа да имаме цените в и евро, и в лв., с цел да се успокоят хората, че няма нищо ужасно “, посочи Каримански.

„ От „ Заедно “ предлагаме да се направи разбор за резултатите от въвеждането на еврото, с цел да може това да служи като изходна точка за информационната акция към хората “, изясни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР