Необходимо е да изберете 4 цифри – това е всичко! Древният

...
Необходимо е да изберете 4 цифри – това е всичко!
Древният
Коментари Харесай

Китайски хороскоп “9 звезди” ще ви разкаже за вашите слабости

Необходимо е да изберете 4 числа – това е всичко!

Древният китайски способ за знание на себе си се назовава “9 звезди ”. Тази неповторима система съчетава в себе си астрологията и нумерологията. Благодарение на техниката “9 звезди ” можете да разберете за вашите мощни и слаби страни, както и да получите препоръки за възстановяване на здравето, споделя Андрей Ласлау.

Използвайте специфичната таблица, с цел да намерите годината на раждането си!

Обърнете внимание на цифрата, което стои над мечтаната дата – това ще бъде персоналното число на вашата орис.

Първа звезда
Хората, които са под въздействието на тази звезда са отзивчиви и прочувствени. Те са чувствителни, характеризират се с нараснала тревога.

Много постоянно такива хора се изолират в себе си, безпокойството и отрицателните мисли могат да провокират депресивно положение у тях.

Тези хора би трябвало да се научат да се борят с техните страхове, другояче нарасналата тревога ще докара до доста неприятни заболявания. Те би трябвало да се пазят от неприятни привички и разнообразни зависимости.

Втора звезда
Хората, които са под нейното въздействие се отличават с старание и спестовност. Те са прелестни майки. За тях преди всичко стоят фамилията и домът.

Такива хора се характеризират с деловитост, самообладание и подготвеност да вършат огромни жертви. За страдание, те са склонни към бързо трупане на килограми.

Двойката би трябвало да се тормози за личното си здраве – за това би трябвало да спрете посвещаването на живота си на решаването на проблемите на другите. Такава всеотдайност ще ви навреди.

Трета звезда
Хората, под въздействие на трета звезда са спонтанни и енергични, непрекъснато са заети с някаква активност. Те няма да седят и да чакат даровете на ориста.

Без помощта на никого, те ще намерят излаз даже от най-трудните обстановки. Те се отличават с автентичен оптимизъм и радостен манталитет.

Тези хора постоянно демонстрират невъздържаност и импулсивност. След такива прочувствени експлоадирания, те се пробват да поправят нещата и откровено се разкайват за своите каузи.

Четвърта звезда
Хората, родени под нейното въздействие, се разграничават, освен с ослепителен разсъдък, само че и с изключителни креативен качества. В някои връзки те наподобяват на тройките – те също са привикнали да получават всичко сами.

Пътуването е тяхната буря. Те обичат да получават нови усещания от пътуванията. Те се характеризират с честа и много внезапна смяна на настроението – от наслада до тежка меланхолия ги дели една крачка.

Такива хора не би трябвало да поемат прекомерно огромна отговорност. Преди да се справите с няколко неща по едно и също време, би трябвало да помислите деликатно.

Петата звезда
Петата звезда пази хората извънредно мощно и целеустремено. Те са същински водачи, уредници и ръководители. Ако тежестта от отговорността е прекомерно огромна, такива хора стартират да се затварят в себе си.

Те могат да изгубят себе си за известно време и да изберат пасивно да следят хода на събитията. В този случай е значимо да се обърнете към добър експерт в точния момент, с цел да откриете големия си вътрешен капацитет.

Такива хора след претрупан ден е добре да почиват повече, да медитират и да прекарат известно време сами.

Шеста звезда
Тези хора се отличават с огромна откровеност и имат огромна воля. Хората, които се намират под въздействието на шестата звезда са извънредно работливи и виновни. От тях се получават положителни мениджъри и ръководители.

Понякога в тях може да видите несъразмерна настъпателност и самонадеяност. Те са склонни да отидат прекомерно надалеч, само че по-късно съжаляват за стореното или казаното.

На тях се предлага да не злоупотребяват с властта си. Можете да накарате другите да работят с думи, а освен със закани.

Седма звезда
Хората, под въздействието на седмата звезда, по природа са сантиментални и безгрижни. За близките може да наподобява, че те не са безусловно приспособени към суровите действителности на живота.

Всъщност парите и материалните богатства заемат мозъците на седмиците. Това е първият им приоритет. Комуникацията с тях е лесна и занимателна, само че те заобикалят шумните компании.

Тези хора би трябвало да помнят: не можете да избягате от проблемите, като криете главата си в пясъка. Ще пристигна време, когато ще бъде належащо да се съвземете и да се решите на промени.

Осма звезда
Хората, родени под въздействие на тази звезда, се отличават със необщителност и безчувственост. Всъщност те са доста положителни. Липсва им подтик, който да им помогне да разкрият своята красива същина.

Често тези хора са извънредно работливи, на работа могат елементарно да не помнят за другите сфери на живота. Те би трябвало да се научат повече да се отпускат и да отвличат вниманието си от работния развой.

Осмиците би трябвало да спрат да преценят другите хора – методът им на обличане, държание и така нататък Те би трябвало да се научат да управляват страховете си, а не да ги насочват към другите.

Девета звезда
Хората, родени под тази звезда, са доста дейни, изпълнени със пристрастеност, отличават се със мощна воля. Те са в положение бързо да намерят метод към точния човек.

Деветките имат изострен и удобен разум, както и бърза реакция. Прекомерната им активност може да докара до спор – те елементарно могат да обидят даже най-близкия човек.

Време е тези хора да престанат да живеят в предишното. Те могат умерено да употребяват насъбрания опит за решение на съществуващи проблеми.

Описанието съответствува ли с характера ви?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР