Необходими са само едно пътуване през уикенда до сватба два

...
Необходими са само едно пътуване през уикенда до сватба два
Коментари Харесай

Бях блокиран в EV в полунощ. Прогресивните не искат да знаете за моя кошмар

Необходими са единствено едно пътешестване през уикенда до женитба два часа отвън огромен град, с цел да осъзнаят, че тази страна надалеч не е подготвена за демократите гражданска война в чистата сила. Лошото е, че не желаят да одобряват действителността.

Демократите ни тласкат към Америка, захранвана от вятър, слънчева сила и други зелени други възможности на газ, нефт и въглища. Прави ни по-зависими от електричеството. Но както разказвам в детайли в книгата си „ Какво убива Америка: Вътре в трагичното заличаване на нашите градове от радикалната левица “, еко-реалността, желана от левицата, е светлинни години пред нашата действителност.

Основна част от революцията на чистата сила на демократите е мандатът към електрически транспортни средства (EV). Най-малко 13 щата, в това число Вашингтон, Калифорния, Ню Йорк и Вирджиния, плюс окръг Колумбия, задължават продажбите на нови коли да бъдат електрически автомобили до 2035 година Целта е всички да преминат към електрически - принудително. Н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР