Необходимата сума за извършването на чернодробна трансплантация на 8-годишния Шукри

...
Необходимата сума за извършването на чернодробна трансплантация на 8-годишния Шукри
Коментари Харесай

За кратко време: Средствата за операцията на 8-годишния Шукри са събрани

Необходимата сума за осъществяването на чернодробна трансплантация на 8-годишния Шукри Юсуф Шукри от бургаското село Драганово е събрана. Това оповестиха близки до фамилията на детето.

Операцията ще бъде осъществена в клиника в Турция на следващия ден. Сега молитвите на фамилията, околните и всички, които откликнаха на апела да дарят средства за лекуването на Шукри, са ориентирани към това интервенцията да премине сполучливо и момченцето да се възвърне.

Семейството и околните на дребния Шукри изричат сърдечна признателност към всички, които помогнаха с дарения и демонстрираха съпричастност към идеята за лекуването на детето.

Шукри бе изпратен по неотложност за чернодробна трансплантация в Турция след мощно утежняване на здравословното му положение и откакто лекарите са положили доста старания да го върнат към живот. Там бе обезпечен донор с подобаваща кръвна група, само че за осъществяване на интервенцията фамилията трябваше да заплати 55 000 евро. Сумата бе непостижима за опциите на родителите и по тази причина бе проведена дарителска акция. Благодарение на милосърдието на доста хора средствата са събрани и детето ще получи нов късмет за живот.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР