Необходима е голяма вътрешна сила, за да странстваш по света

...
Необходима е голяма вътрешна сила, за да странстваш по света
Коментари Харесай

Силната жена не отмъщава!

Необходима е огромна вътрешна мощ, с цел да странстваш по света в търсене на благополучие, до момента в който в съзнанитето ти се прокрадват натрапчиви отровни мисли.

Силната жена е наясно със слабостите си и продължава да се самоусъвършенства.

Тя не е жертва на борбите, които води със самата себе си, тъй като знае, че е доста повече от това, в което би се трансформирала, в случай че се поддаде на първичната ненавист.

Тя живее динамично и не се опасява да излиза от зоната си на комфорт, по тази причина думата "слабост " е изключена от делничния ѝ речник.

 дами iStock

Силната жена знае по какъв начин да оцелее на бойното поле, наречено живот. Защото от време на време ѝ е нужна огромна храброст единствено с цел да стане от леглото и да излезе от жилището си.

Тя има цели. Има фантазии. И като всеки естествен човек желае просто да бъде себе си.

Тя може да предложи доста, само че не на всеки.

Тя чества своите възходи и приветства своите падения, тъй като ѝ дават опция да изпита още веднъж силите си. Яхва вълната на новите чувства, до момента в който не се увери, че страхът и несигурността не стартират да избледняват.

 дами iStock

Тя е мощна жена, когато усети, че мрачните мисли взимат превес, и поема надълбоко въздух, избистря мозъка си и чака философски връщането на светлината, която ще ѝ покаже пътя към у дома.

Дори когато има възприятието, че не може да се оправи с мъчно тестване, сърцето ѝ запява остаряла забравена ария, с цел да я присети, че е значима и обичана от някого.

Тя не търси лесния метод, тъй като знае, че той осакатява личността. Нейният воин е тя самата.

Edna същинска жена не желае да отмъщава. Тя продължава напред и оставя кармата да свърши мръсната работа.

 дами iStock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР