Необходима е адекватна държавна политика, която реално да достига до

...
Необходима е адекватна държавна политика, която реално да достига до
Коментари Харесай

Адекватната подкрепа за малкия и среден бизнес е навременната, настоя Румен Радев

Необходима е съответна държавна политика, която действително да доближава до засегнатия дребен и междинен бизнес, изключително в по-малките обитаеми места , с цел да ограничи следствията от икономическата и обществена рецесия. Това бе позицията на президента Румен Радев, който през днешния ден посети българско мебелно дружество в село Макариополско в Община Търговище.

Президентът уточни също по този начин, че дребните и междинни предприятия са гръбнакът на стопанската система и съхранението им е единствената опция за бързо възобновяване след рецесията. Те съставляват към 99% от всички предприятия както в България, по този начин и в Европейски Съюз, и основават 75% от работните места в нашата страна, уточни президентът . Ето за какво основаването на предвидима бизнес среда и насърчаването на конкурентоспособността на дребните и междинни предприятия е действителна инвестиция в заетостта и е от основно значение за икономическото развиване на България, акцентира още президентът.
 Снимка 524211
Източник:

В Макариополоско президентът се срещна с кмета Петър Петров, посети православния храм " Св. Димитрий Солунски " и беседва с шефа на учебно заведение " Христо Ботев " Милчо Манев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР