Ненужният в Барселона Арда Туран е бил предложен на Милан,

...
Ненужният в Барселона Арда Туран е бил предложен на Милан,
Коментари Харесай

Предложиха Арда Туран на Милан

Ненужният в Барселона Арда Туран е бил препоръчан на Милан, написаха в Италия. Лично сътрудникът на турския халф Ахмет Булут се е свързал с управлението на “росонерите”, с цел да разбере дали клубът има интерес да притегли клиента му. На този стадий обаче миланският гранд счита да излезе с оферта за 30-годишния футболист.

През 2015 година Барса заплати на Атлетико Мадрид 41 млн. евро за Арда, само че през сегашния сезон той е изцяло изолиран от състава и не е играл в нито един формален мач. Различни информации го свързваха с преотстъпване в родния му Галатасарай и даже в Бешикташ, само че към този момент като че ли никой от претендентите за подписа му не е задоволително настойчив.

Междувременно се разбра, че Милан ще се освободи от бранителя Густаво Гомес. Той има единствено 10 минути през сезона за “росонерите” и е от футболистите, на които наставникът Дженаро Гатузо не счита да разчита. Парагваецът съвсем несъмнено ще бъде пратен чартърен в Бока Хуниорс.

“Преговаряме с Милан и се надяваме да се разберем. Ако стигнем до съглашение, ще е чудесно”, разяснява президентът на аржентинския гранд Даниел Анхеличи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР