Неносенето на маска по време на извънредна ситуация с COVID

...
Неносенето на маска по време на извънредна ситуация с COVID
Коментари Харесай

Отказът да се носи маска по време на пандемията от COVID не беше право на свобода на словото, постанови съд

Неносенето на маска по време на изключителна обстановка с Коронавирус не е право на независимост на словото, постанови съд в Съединени американски щати.

Федерален апелативен съд в Съединените щати отхвърли изказванията в понеделник, че отводът на жителите на щата Ню Джърси да носят маски за лице на съвещанията на учебния съвет по време на учредената предпазена тирада според Първата корекция на конституцията на Съединени американски щати.

Апелативният съд на 3-ти областен съд издаде решение по два свързани случая, произлизащи от правосъдни каузи против чиновници във Freehold и Cranford, Ню Джърси.

Исковете се въртяха към изказвания, че ищците са били отмъстиха от учебните настоятелства, тъй като отхвърлиха да носят маски по време на обществени събрания.

Употребата на хидроксихлорохин по време на пандемията от Коронавирус може да е провокирала 17 000 смъртни случая, откри ново изследване

В едно от делата съдът върна делото на по-долна инстанция за разглеждане. В другия се споделя, че ищцата не е съумяла да по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР