Ненормално“ е да се третират украинците по различен начин въз

...
Ненормално“ е да се третират украинците по различен начин въз
Коментари Харесай

Макграт: Третирането на украинците по различен начин въз основа на това кога са пристигнали е ненормално

„ Ненормално “ е да се третират украинците по друг метод въз основа на това по кое време са пристигнали в Ирландия, сподели министърът на финансите.

Майкъл Макграт сподели, че измененията, въведени след 12 седмици, ще обиден 27 000 украинци, живеещи в обезпечени от страната квартири.

Украинските бежанци, които са избягали в Ирландия сред 2022 година и началото на 2024 година, ще бъдат понижени надбавките от тези на търсещите работа ставка от 232 евро към по-ниска ставка през идващите три месеца.

Намалено заплащане от 38,80 евро на седмица към този момент беше приложено към пристигналите украинци след средата на март, след решение на кабинета, което се очакваше да понижи броя на идващите в Ирландия, до момента в който тези, които са влезнали в страната преди този краен период, остават на по-високата сума.

Във вторник министрите се съгласиха да понижат процентът се предлага още веднъж, този път за украинци, които са пристигнали в Ирландия преди март и живеят в обезпечено от страната настанява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР