Ненчо Балабанов започва участие в най-силния аматьорски турнир в столицатаАктьорът

...
Ненчо Балабанов започва участие в най-силния аматьорски турнир в столицатаАктьорът
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов започва участие в най-силния аматьорски турнир в столицата

Ненчо Балабанов стартира присъединяване в най-силния аматьорски шампионат в столицата

Актьорът и шоумен Ненчо Балабанов стартира през днешния ден присъединяване си в най-силния шампионат за фенове в столицата - Lotto Sofia Open 2018. Мачът е част от квалификациите на първия Мастърс на Интерактив тенис за годината и започва в 20 часа на Централния корт на Българския народен тенис център. Съперник на Ненчо ще бъде Светозар Михайлов, а артистът кани всички другари на тениса да го поддържат и да дойдат в Борисовата градина. Срещата ще се излъчва онлайн във Facebook страницата на Интерактив тенис, само че фенове в Българския народен тенис център ще гледат мача от ресторанта във ВИП ложата, а при предпочитание - и с бира в ръка.

Lotto Sofia Open 2018 ще продължи до края на месеца, а за присъединяване са записани повече от 100 състезатели. В момента се играят срещите от квалификациите, след което идва ред на най-хубавите дилетанти от столицата. Фаворити за трофея са Едиз Батран, Радослав Владимиров, Никола Милев, Калин Кънчев, Петьо Борисов, Милен Германов, само че не са изключени и изненади. От Интерактив тенис направиха специфичен жест към тенисистите с по-малък опит и дадоха обещание, че изгубилите мачовете си в първи кръг, няма да заплащат такса присъединяване. Всички ще играят при съвършени условия, с нови топки и със арбитър на клетка, а форматът на конкуренцията е 2 от 3 сета. Полуфиналите и финалите ще се проведат на Централния корт със арбитър на стол.

Ненчо Балабанов се включва в Мастърсите на Интерактив тенис за повторно. Миналата година той сподели отлична форма, само че отпадна в квалификациите. Сега обаче е окуражен да запише първа победа при най-хубавите и да влезе в главната скица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР