Ненчо Балабанов така и не успя да прежали Йоана Драгнева.

...
Ненчо Балабанов така и не успя да прежали Йоана Драгнева.
Коментари Харесай

Ненчо още страда по Йоана

Ненчо Балабанов по този начин и не съумя да прежали Йоана Драгнева. Комикът и водещ на „ Господари на ефира ” признава, че горчиво страда поради раздялата с дамата на живота си, научи HotArena.

Русата хубавица и артистът бяха дружно години, само че най-после се разделиха. Повод за разделите им бе ревността на певицата, само че Ненчо и до през днешния ден не може да си елементарни, че я е изпуснал.

Въпреки че не може да се оплаче от липса на женско внимание, Ненчо по този начин и не съумява да откри жена за себе си. Актьорът изживя бурна връзка с тенис инструкторка от Пловдив, само че и тя го заряза, когато разбра, че той още страда по някогашната си.

Откакто се разделиха, Балабанов неведнъж правил опити да се съберат, само че тя твърдо отхвърля. За разлика от него Йоана продължи напред и неотдавна даже разгласява фотография с годежен пръстен.

Избраникът й е Васил Ананиев, който е барабанист. Новината за годежа обаче по никакъв начин се приела добре от Ненчо, който оглупял от гняв, когато научил, че експоловинката му е пред женитба, написа " България през днешния ден ".

Той към момента не може да си елементарни, че е изпуснал жена като Йоанна. Имитаторът на Бойко има вяра, че някогашната вокалистка на „ Дийп Зоун ” е точната за него.

Той даже бе подготвен да й предложи брак, само че до момента в който изчакваше, двамата се разделиха.

Заради неуспехите в персонален проект, Балабанов отпътува без гадже и на почивките в Китай и Италия. Но за сметка на това прекарва повече време с детето си.

Актьорът има опция неотдавна да практикува и обичания си спорт — тениса. Ненчо даже се записа на шампионат за полупрофесионалисти, където се показа на равнище.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР