Ненчо Балабанов страда финансово – актьорът дължи близо 600 000

...
Ненчо Балабанов страда финансово – актьорът дължи близо 600 000
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов с половин милион дългове

Ненчо Балабанов страда финансово – артистът дължи близо 600 000 лв. на банките поради два заема. Затова и артистът няма да види и левче от хонорарите си за сериала „ Ол Инклузив “, защото парите поели непосредствено към трезора.

Цялата сума, за която се спазарил геният, с цел да изиграе ролята на зевзека Христо, била прибрана от банката, към която комикът имал съществени финансови отговорности поради покупна на парцел.

Оказа се, че актьорът има два ипотечни заема на обща стойност 200 000 евро, като сумата, която Ненчо трябвало да върне на трезора след начисляването на лихвите, възлизала на близо 600 000 лв.. Най-лошото обаче било, че някогашният водещ на „ Господари на ефира “ щял да се издължава на банките още 30 години, написа Lupa.

„ Хич не съм цъфнал и вързал, само че не се окайвам – работя крепко, заплащам си ипотеките “, признава Ненчо. 39-годишният артист от Котел изтеглил първия си заем през 2001 година, още преди да се роди синът му Богомил. Тогава Ненчо бил женен за 11 години по-възрастната от него музикална педагожка Ралица. Тя е единствената жена, която комикът е водил до олтара. Тъй като имала дъщеря от предходен собствен брак, още преди появяването на Богомил Ненчо предложил на някогашната си жена да изтегли заем за жилище.

Банката му отпуснала заем за оптималния период от 30 години за 100 000 евро, а срокът за погасяване на дълга му бил 2031 година Малко след раждането на Богомил през 2005 година Ралица и Ненчо обаче се развели, а вноската по заема се оказала непостижима за учителската заплата на Ралица.

Балабанов отстъпил жилището на някогашната си жена и сина им и решил единствено той да изплаща борча към банката. „ Това е моето решение. Ще погасявам жилището до 2031 година Но това е отговорност, която съм поел и няма да се отрека от нея “, признавал е артистът.

Години по-късно Балабанов изтеглил нов ипотечен заем за още 100 000 евро, с цел да си купи свое жилище. С обзавеждането на втория апартамент отговорностите му скочили до грандиозните половин милион лв.. Сега Ненчо не отказвал работен ангажимент, въртял по 4-5 плана по едно и също време, тъй като не можел да не си заплаща вноските и банките да тръгнат по петите му.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР