Ненчо Балабанов се похвали с приказен меден месец в града

...
Ненчо Балабанов се похвали с приказен меден месец в града
Коментари Харесай

Сватбени камбанки в Париж: Ненчо Балабанов смени моловете в ...

Ненчо Балабанов се похвали с баснословен меден месец в града на любовта – Париж. С неговата половинка Катрин Русева са се отдали там на романтика и просвета.

Те са видяли най-важните забележителности на френската столица. Младоженците са били край Айфеловата кула, влезнали са в Лувъра, щракнали са се с известната скулптура Венера Милоска, а най-вероятно са се насладили и на шедьовъра на Леонардо да Винчи „ Мона Лиза ”, пред който нито един екскурзиант не остава апатичен. Освен това двойката се е радвала на изискани вечери в шикозни заведения за хранене, както си му е редът в сходни сантиментални случаи. Интересно е, че преди да срещне Катрин, Ненчо постоянно водеше дамите, по които се увличаше, в Дубай и се снимаше из известните молове там. Сега очевидно го е блъснал на просвета, което доста повече подхожда на артистичната му специалност, написа show.bg.

В същото време неговият сътрудник Дани Ангелов, който подвигна женитба почти по същото време, не споделя къде е завел своята младоженка Петя, която се труди в салон за хубост. Звездата от сериала „ Братя ” сподели фотоси с обичаната си от басейн, само че не разкри къде се намира той. Не е изключено младоженците към момента да не са имали класическо сватбено странствуване, защото незабавно след сватбата артистът към момента беше ангажиран със фотосите на сериала на Нова телевизия. От фотосите с обичаната му обаче се вижда, че където и да са отишли, откакто са си споделили „ Да! ”, са се чувствали влюбени и щастливи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР