Ненчо Балабанов най-сетне се престраши да покаже дъщеря си Алина

...
Ненчо Балабанов най-сетне се престраши да покаже дъщеря си Алина
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов показа дъщеря си Алина

Ненчо Балабанов най-накрая се престраши да покаже щерка си Алина в обществената мрежа. Момиченцето се появи на бял свят през ноември предходната година. Доскоро артистът и водещ я криеше от любопитните погледи на феновете си, само че най-накрая се осмели да пусне фамилна фотография с жена си Катрин Русева и бебето им по случай 1 юни – Деня на детето.

 

Ето какво разяснява Ненчо в обществената мрежа: „ Честит празник на всички деца! Нека сътворяваме моменти, на които да се радваме като деца, дано се любуваме на дребните неща като деца, дано запазим детската наслада в сърцата си и покажем на нашите деца, че този свят е цялостен с приятни изненади и положителни хора. Ние ще го създадем още по-добър с положителни каузи! И дано децата ни напомнят за по-първичните страсти, и дано ни накарат да забравим за прекомерно високите летви, които си слагаме! ”



Балабанов има и мотив да почерпи. Синът му Богомил от първия брак тази година е зрелостник. „ Гордея се с теб, Боги! Честито довеждане докрай! Нека пътят ти напред бъде осветлен, ухилен, сполучлив и благополучен. Обичам те! ”, написа актьорът във фейсбук. Първородният му правоприемник се занимава с изобразяване и възнамерява да се развива в тази посока. Ненчо е показвал някои от творбите на момчето и картините му в действителност са впечатляващи. „ Много е артистичен, с възприятие за комизъм. Пее, рисува ужасно – последното го е наследил от майка си ”, споделял е имитаторът на Бойко Борисов по адрес на порасналото си момче.

Младежът се разбирал чудесно с мащехата си Катрин – актуалната жена на Ненчо. Радвал се и на сестричката си Алина, само че доста не му се занимавало с бебето. През миналите месеци младежът имал много задължения поради абитуриентския бал и кандидатстването в университет. Той желал да продължи да се занимава с изобразителното изкуство и да се запише в Художествената академия, по тази причина залягал над подготовката за изпитите.

Водещият на „ Сделка или не ” е разграничен с някогашната си брачна половинка от съвсем 10 години, само че през днешния ден поддържат положителни връзки. Тя го поздравила за раждането на щерка му Алина и му поискала всичко най-хубаво. Иначе Балабанов не крие, че след развода си е претърпял тежък интервал, само че от дълго време всички неприятности са останали зад тила му.

Актьорът не планираше отново да минава под венчило, само че настоящата му обичана промени напълно визиите му. Балабанов  ѝ предложи брак през лятото на 2022 година в Гърция. Сватбата им се състоя в Несебър. На тържеството участваха доста известни персони от артистичните и музикалните среди.

Скоро след венчавката Русева и благоверният ѝ отпътуваха за Париж. Екскурзията беше подарък от техни другари за сватбата. Истинският им меден месец обаче се състоя на Малдивите, където в действителност е зачената и щерка им Алина. Тогава актьорът сподели в обществената мрежа по какъв начин са ги посрещнали при идването им на острова– всички посетители получили рози, а тромпетист основал неповторима атмосфера с впечатляваща музика.

След завръщането си в България Катрин направила тест за бременност и открила, че носи дете в утробата си. Тя даде живот момиченце при започване на ноември. За разлика от Ненчо чаровната брюнетка няма други наследници. Тя мощно копнеела за бебе и не щеш ли фантазията ѝ към този момент е действителност.

Хубавицата е с 13 години по-млада от Балабанов, но разликата във възрастта до момента не е била спънка за тях. Русева няма общо с шоубизнеса – работи като търговски съветник в една от най-големите автомобилни компании. Любовта ѝ към колите се зародила още в детска възраст, когато почнала да колекционира списания на такава тема. Сега обаче е в майчинство - за известно време е зарязала работата, с цел да се отдаде на щерка си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР