Ненчо Балабанов лудна по младата и амбициозна Василена Кьосова! Чаровникът Ненчо

...
Ненчо Балабанов лудна по младата и амбициозна Василена Кьосова!
Чаровникът Ненчо
Коментари Харесай

Най-сетне се намери кой да укроти опърничавия Ненчо Балабанов. Не е за вярване с какво се занимава тя – работата й е да сбъдва мечти

Ненчо Балабанов лудна по младата и амбициозна Василена Кьосова!
Чаровникът Ненчо Балабанов най-сетне си откри гадже. След края на връзката си с Йоанна Драгнева, водещият на „ Господари на ефира “ скачаше от кокона на кокона, само че ето, че се кротна.
Укротителка на опърничавия се оказа младата брюнетка Василена Кьосова, подшушнаха близки до обкръжението му източници. Двамата към този момент са постнали свои фотоси и в обществената мрежа, на които наподобяват тъкмо, както прилича на прясно влюбени.
Оказа се, че новата обичана на Ненчо не е единствено красива, само че и много амбициозна. Тя върти Агенция за запознанства, взаимствана от съветски способ за „ сватосване “ на двойки.

От профила на Василена излиза наяве, че тя даже е приключила сертифицирано образование за “Matchmaker ” – думата, употребена в британския за „ сватовник “.
„ Много мъже и дами са сполучливи в живота и кариерата си, само че им липсва време, с цел да открият верния сътрудник за себе си. Затова сътворих Агенцията.
Такава нямаше в България, а има голям капацитет. Всеки път, когато събера нова двойка, се усещам по-щастлива и от тях “, написа Василена в мрежата, оповестява уеб сайтът topactualno.com.

От профила й проличава, че животът й е фантазия за доста модерни девойки и дами.
Половинката на Ненчо Балабанов не стопира да пътува по света като се радва на разкош и всевъзможни женски капризи.
Май имитаторът на Бойко Борисов ще би трябвало много да се постарае, с цел да задоволява потребностите и условията й, но… занапред ще забележим по какъв начин ще се развие връзката им.
Името на „ сватовническата “ организация на Василева е VIK CLUB и очевидно много дами мечтаят да намерят принца си.
Гаджето на Балабанов към този момент търси умел колцентър съветник, който да оказва помощ в общуването с клиентите.
Предлагаме ви да разгледате нейни фотоси и сами да се убедите в неустоимия й сексапил.


Инфо: kliuki.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР