Ненчо Балабанов има сериозен повод да почерпи, защото ще става

...
Ненчо Балабанов има сериозен повод да почерпи, защото ще става
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов ще става баща за втори път

Ненчо Балабанов има сериозен мотив да почерпи, тъй като ще става татко за повторно. Това излиза наяве от профила на артиста и артист в Инстаграм, където към този момент валят стотици честитки към него и брачната половинка му Катрин.

Актьорът е на седмото небе от благополучие и не може да се нарадва, че още веднъж ще изпита огромното благополучие, защото както е известно той има 17-годишен наследник от първата си жена.

Съпругата му Катрин е бременна с момиченце, което се чака да се появи на бял свят през есента. " Най-голямото благополучие! Прекрасно лято ви пожелаваме и мнооооого Любооов ", пише развълнуванят баща в профила си.

От споделеното видео става ясно, че жена му е в шестия месец, а бъдещата му дъщеричка към този момент е била на концерт на DepecheMode преди дни в Италия, където е снимано и клипчето.

Розовите конфети от идващите фрагменти пък, издават и пола на бебето. Очевидно нито Ненчо, нито Катрин са от суеверните, щом качват още занапред толкоз съкровени моменти.





Припомняме, че Ненчо Балабанов и Катрин Русева се ожениха на 24 септември 2022 година в Несебър. От първата си брачна половинка той има 17-годишен наследник - Богомил, с който са доста близки.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР